PVGE
PVGE

PVGE Nuenen

Samen actief, samen sterk

clubs pvge nuenenPVGE-Nuenen heeft een groot aantal clubs waarin een grote variatie aan activiteiten is georganiseerd.
Alle huidige clubs ziet u links in het menu.

Van alle leden van een club wordt actieve deelname aan de clubactiviteiten verwacht. Ook kan het zijn dat naast de algemene contributie van het lidmaatschap van de PVGE een aparte bijdrage wordt gevraagd voor de specifieke kosten van deze club. Wilt u meer informatie over een club, neem dan contact met de betreffende contactpersoon op.

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van een club moet men lid zijn van de PVGE en bovendien lid zijn van de betreffende club. Leden van alle afdelingen van PVGE mogen bij alle afdelingen van PVGE clublid zijn. Slechts van 1 niet-eigen afdeling kan men ook GASTLID worden. Daarmee krijgt u dezelfde rechten als de leden van de EIGEN afdeling. Het gastlidmaatschap moet worden aangevraagd bij de secretaris van PVGE Nuenen. (zie elders op deze site)  Wilt u zich als lid van de PVGE-Nuenen aanmelden dan kunt u dit ook via deze site.

Wilt u meer algemene informatie over de clubs van PVGE-Nuenen of hebt u een idee voor een nieuwe club,
neem dan contact op met de  club coördinator: E-mail: Bericht aan Marleen Houben

Het gebouw waar de PVGE Vereniging voor senioren ruimte heeft voor de bijeenkomsten van clubs, lunches, lezingen, inloopochtenden etc.

Kwetternest met tekst