PVGE
PVGE

PVGE Nuenen

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Nuenen

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Er zijn een aantal clubs in Nuenen of in de directe omgeving die niet onder de PVGE vallen maar interessant kunnen zijn:

 • Scootmobielclub:

  Hoewel de Scootmobielclub Nuenen geen onderdeel is van de PVGE Nuenen maar van de Gehandicaptenvereniging werkgroep Scootmobielclub Nuenen brengen wij deze club op onze website gaarne onder uw aandacht.

  Het voorjaar is weer begonnen en nu komen de maandelijkse tochtjes voor de leden van de scootmobielclub weer in zicht. Gehandicaptenvereniging  werkgroep ScootmobielclubNuenen start op dinsdagmiddag 12 april om 13.00 uur vanaf Het Klooster met een leuke tocht. Onderweg is er een pauze voor koffie, thee en een gang naar het toilet. Tussen 16.00 – 16.30 uur is de terugkomst bij Het Klooster.Nieuwe leden kunnen zich ter plaatse aanmelden en direct meerijden met onze vaste rijders onder vakkundige begeleiding van minimaal 2 personen.Het lidmaatschap bedraagt € 10,00 per jaar. Inschrijfformulieren zijn ter plaatse aanwezig of telefonische aan te vragen! Meer informatie bij de heer Theo van Woensel 040 283 69 40.

 • Biljartclub "Niks wert" :
  De biljartclub is een club van de PVGE-Geldrop waaraan nog al wat Nuenenaren deelnemen.
  Op maandagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur biljart een klein groepje PVGE-leden uit Geldrop en Nuenen in het LEV-gebouw aan het St. Jozefplein in Geldrop. Er wordt een onderlinge competitie gespeeld. Om een idee te geven van onze sterkte: we halen in 20 beurten gemiddeld 14 caramboles. Van 11.00 tot 12.00 uur spelen we nog een apart spel met elkaar. De kosten bedragen € 3,- per maand.

  Als u belangstelling heeft, kom dan op een maandagmorgen naar het LEV-gebouw of neem contact op met ons. Contactadres: Ben Veldhoen tel. 040-283 23 50.

  Jan de Goede (vice)voorzitter. Nadere informatie: https://geldrop.pvge.nl/clubs-geldrop/geldrop-biljartclub

 • Tennisclub "NOGFIT"
  Senioren tennisclub is onderdeel van de PVGE Eindhoven. Speelt van maart tot en met oktober met ongeveer 100 leden op de all weather tennisbanen op de campus van de TU Eindhoven. De club bestaat al meer dan 25 jaar. Op 4 dagen in de week kunt u in de ochtend tennissen met actieve en vitale 50-plussers. De kosten bedragen € 55,00 voor het seizoen van maart tot en met oktober. Wilt u nog fitter worden? Neem contact op met: Riette Scheerhoorn, telefoon: 06 4647 2924 of E-mail : pie-ja@hotmail.com.  Zie ook website: https://eindhoven.pvge.nl/clubs-eindhoven/tennisclub