PVGE
PVGE

PVGE Nuenen

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Nuenen

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Er zijn een aantal clubs in Nuenen of in de directe omgeving die niet onder de PVGE vallen maar interessant kunnen zijn:

 • Biljartclub "Niks wert" :
  De biljartclub is een club van de PVGE-Geldrop waaraan nog al wat Nuenenaren deelnemen.
  Op maandagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur biljart een klein groepje PVGE-leden uit Geldrop en Nuenen in het LEV-gebouw aan het St. Jozefplein in Geldrop. Er wordt een onderlinge competitie gespeeld. Om een idee te geven van onze sterkte: we halen in 20 beurten gemiddeld 14 caramboles. Van 11.00 tot 12.00 uur spelen we nog een apart spel met elkaar. De kosten bedragen € 3,- per maand.

 • Als u belangstelling heeft, kom dan op een maandagmorgen naar het LEV-gebouw of neem contact op met ons. 

  Jan de Goede (vice)voorzitter. Nadere informatie: https://geldrop.pvge.nl/clubs-geldrop/geldrop-biljartclub

 • Tennisclub "NOGFIT"
  Senioren tennisclub is onderdeel van de PVGE Eindhoven. Speelt van maart tot en met oktober met ongeveer 100 leden op de all weather tennisbanen op de campus van de TU Eindhoven. De club bestaat al meer dan 25 jaar. Op 4 dagen in de week kunt u in de ochtend tennissen met actieve en vitale 50-plussers. De kosten bedragen € 55,00 voor het seizoen van maart tot en met oktober. Wilt u nog fitter worden? Neem contact op met: Riette Scheerhoorn, telefoon: 06 4647 2924 of E-mail : pie-ja@hotmail.com.  Zie ook website: https://eindhoven.pvge.nl/clubs-eindhoven/tennisclub