PVGE
PVGE

PVGE Nuenen

Samen actief, samen sterk

Zomerfietsdriedaagse fietsclub

Datum
dinsdag 23 juni 2020 00:00

ZOMER FIETSDRIEDAAGSE GAAT NAAR DEVENTER.
Van 23 tot 25 juni 2020 houdt de fietsclub van de PVGE, vereniging van senioren, zijn zomer fietsdriedaagse in de omgeving van Deventer.
Vanuit een uitstekende accommodatie maakt de fietsclub drie fietstochten in deze bijzonder mooie omgeving. Gespreid over drie dagen wordt ca. 130 km gefietst.
De fietstochten voeren langs de oevers van de IJssel , richting Bussloo en naar Gorsel waar het museum MORE ligt, geheel gewijd aan modern realisme. Voor liefhebbers voor een bezoek aan dit museum zal tijd worden ingeruimd.
Te zijnertijd ontvangen de deelnemers, zoals ieder jaar een gedetailleerde beschrijving van de fietsroutes van iedere dag.
De fietsclub van de PVGE is erin geslaagd een arrangement voor de deelnemers te regelen voor 2 nachten, 2 ontbijten en 2 maal een driegangendiner voor de prijs van 119 euro per persoon en geen boekingskosten. Voor alleenstaanden,die een kamer voor geheel voor zichzelf willen hebben, komt er nog een toeslag bij. Verdere inlichtingen bij de clubcoördinator.

 
 

Powered by iCagenda

Alle evenementen en andere activiteiten zijn tot nader order i.v.m. coronavirus afgelast. Het Kwetternest is in deze periode ook gesloten.