PVGE
PVGE

PVGE Nuenen

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Nuenen

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

“Wat doet de gemeente eigenlijk voor 55+ (en wat niet)?”

Datum
woensdag 1 april 2020 14:00

Vanwege corona tijdelijk afgelast!

Wellicht moet straks ook een andere datum worden gekozen.

 

Wegens zeer groot succes wordt de seniorenmiddag herhaalt

Misschien is het u niet bekend. Maar de gemeente Heeze-Leende levert ruim 250 diensten aan haar burgers. En daar zitten zeker zaken bij die u persoonlijk raken, zoals zorg of huisvesting. Ook zijn er zaken die de gemeente juist niet doet. Tijd om eens zelf in de raadzaal van ons gemeentehuis te vernemen wat de gemeente allemaal voor ouderen in Heeze-Leende en Sterksel doet.

Daarvoor nodigen Stichting Seniorenbelangen Heeze-Leende-Sterksel en de gemeente Heeze-Leende u graag uit voor een speciale 55+middag in het gemeentehuis in Heeze!

Van gedachte wisselen
Na een hartelijk welkom door burgemeester Paul Verhoeven, krijgt u de kans om met een vakambtenaar eens uitgebreid van gedachten te wisselen. Welk vakgebied: dat mocht men bij de eerste keer bepalen, eruit kwamen: Huisvesting en WMO. Ook deze Themamiddag komen ze weer aan bod.

Stoel van de gemeenteraad
Na de pauze neemt een afvaardiging uit het publiek even plaats op de stoel van de gemeenteraad. Burgemeester Paul leidt een discussie over een paar pittige (senioren)onderwerpen uit de gemeente om uiteindelijk – hopelijk - samen tot een goed besluit te komen.

Programma 1 april
14:00-14:15: welkom door burgemeester Paul Verhoeven
14:15-15:15: discussie met vakambtenaar over het door u gekozen onderwerp: huisvesting en WMO.
15:15-15:30: Pauze
15:30-16:30: Seniorenraadvergadering onder leiding van burgemeester Paul Verhoeven
16:30:           Afsluitende borrel
Locatie: Raadzaal van het gemeentehuis in Heeze-Leende

Aanmelden is verplicht!
Want het maximum aantal mensen dat de raadzaal aankan is 50. U kunt zich - vóór 25 maart 2020 - aanmelden via 55plusactief@gmail.com. Geef in de e-mail aan met hoeveel personen u komt.
Alleen als mailen niet mogelijk is, kunt u zich aanmelden op 06 1276 6956

 
 

Powered by iCagenda

Alle evenementen en andere activiteiten zijn tot nader order i.v.m. coronavirus afgelast. Het Kwetternest is in deze periode ook gesloten.